ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Som en ansiktsvårdsserie har jag valt Dermalogica med vilken jag jobbat redan i många år och är övertygad om dess funktion. Dermalogica är en serie som koncentrerar sig på hudens hälsa, i serien används inte billiga fyllnadsämnen så som konstgjorda parfymer, färgämnen, alkohol, mineraloljor, lanolin eller formaldehyd.

Som andra serie har jag tagit iS Clinical, denhär serien funkkar bra tillsammans med Dermalogica för de har samma principer. Is Clinical innehåller inte heller ovan nämnda fyllnadsämnen som är skadliga för hudens hälsa. Is Clinical är en medikalisk stadiets hudvårsserie som används i USA på många läkarstationer. Serien är ännu ganska ny i Finland men jag är övertygad över dess funktion samt är glad över att den är så lätt att kombinera med andra hudvårdsserier. 

Ansiktsbehandlingen görs alltid passande till var och en. Före behandlingen gör jag alltid en hudanalys för att se vad just din hud behöver. Jag lyssnar också på dina önskemål gällande behandlingen.

Till alla ansiktsbehandlingar oberoende tid hör alltid vissa skeden och beroende på behandlingens längd så kan vi göra olika saker, som kan vara hudrengörning, ultraljudsrengörning, införning av ampull med hjälp av ultraljud, ögonkontursbehandling, taketen ansiktsjumppa eller olika ansiktsmassager.

Du behöver inte själv fundera på vad som måste göras utan du väljer bara att hur lång behandling du vill komma på, sen tittar jag på huden och vi diskuterar tillsammans om vad som kunde göras.

Till ansiktsbehandlingarna hör alltid följande skeden:

ifyllande/granskning av förhandsuppgiftskortet
grundrengörning
hudanalys
brynformning vid tillåtelse
peeling
boosters
ansiktsmask
axel och decoltèe massage under ansiktsmaskens verkningstid
cremer
hemvårdsråd

Katso täältä viimeisintä tietoa ihonhoidosta Dermalogica-tuotteilla tai jos haluat lukea lisää iS Clinical sarjan tuotteista niin paina tästä

30 minuters ansiktsbehandling

Det är en snabb mini ansiktsbehandling var man snabbt kan få effektiv hjälp till hudens behov. Behandlingen kan vara fuktgivande, lystergivande, rengörande eller koncentrerad på nåt specifikt område som t.ex. ögonkonturen, läpparna. Behandlingen tar ca. 30min så man kan t.o.m. komma på den under lunchpausen. Det är också en perfekt behandling till ungdomar som börjar sin hudvårsrutin.

 

hudanalys

Det här lönar sig att komma på då du inte riktigt vet vad din hud behöver för produkter eller vilken behandling som skulle vara bra att göra. Jag kollar din hud och rekommenderar hemvårdsprodukter samt ger råd gällande din hudvård.