Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

MINA HUDVÅRDSSERIER

 

Som hudvårdsserie har jag tagit iS Clinical. Is Clinical innehåller inte fyllnadsämnen som är skadliga för hudens hälsa så som konstgjorda parfymer, färgämnen, alkohol, mineraloljor, lanolin eller formaldehyd. Is Clinical är en medikalisk stadiets hudvårsserie som används i USA på många läkarstationer. Serien är ännu ganska ny i Finland men jag är övertygad över dess funktion samt är glad över att den är så lätt att kombinera med andra hudvårdsserier. 

Som andra serie har jag valt Dermaviduals. Dermaviduals kom till mitt urval för att det blev mera vanligt att jätte många av mina kunder reagerade på konserveringsämnen och jag ville få en helt doftfri serie för mina kunder med känslig hud. Fastän denna serie passar speciellt för såna som har känslig hud går den såklart till alla andra också.

Produktserien baserar sis på korneoterapi som betyder att vi först sköter hudytan i skick, då också huden reparerar sig på djupet. Produkternas uppgift är att förebygga hudens störningar, skydda och bevara huden frisk.

Extra speciell är Dermaviduals serien därför att den passar extremt känsliga, allergiska hudar. Produkterna innehåller inte alls för huden främmande ämnen utan bara bra tålda, fysiologiska ämnen. I Dermaviduals produkterna används inte kosnerveringsmedel, emulatorer, mineraloljor, silikon, färgämnen eller parfymer.

Ska vi skräddarsy till dig en unik creme!

Beroende på årstiden och hudens kondition planerar en Dermaviduals-kosmetolog just den behandling din hud just då behöver. Du får också en helt egen hemvårdsplan som är gjord för just dig. Dermaviduals serien möjliggör en hel del olika behandlingar; med olika verkningsämnen gör vi crèmerna unika för var och en. Olika verkningsmedel och blandningar finns tiotals!

DDermaviduals- hudvårdsserier har skapat en tysk kemi doktor Hans Lautenschläger. I Finland har vi erfarenhet och goda behandlingsresultat från 2001. 

Alla serier jag har i mitt urval förenas med en sak; Hudens välmående och upprätthållande av hudens hälsa utan ämnen som är skadliga för huden. Nu har jag i mitt urval för alla nånting och produkterna går bra att kombinera med varandra.

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Ansiktsbehandlingen görs alltid passande till var och en. Före behandlingen gör jag alltid en hudanalys för att se vad just din hud behöver. Jag lyssnar också på dina önskemål gällande behandlingen. 

45 minuutin ja 1h kasvohoidot

 

Dessa behandlingar är basbehandlingar. Desto längre tid, desto mera hinner vi göra. 

Till dessa behandlingar hör grundinnehållet som är:

Grundrengörning

Hudanalys
Brynformning vid tillåtelse
Peeling
Boosters
Ansiktsmask
Axel och decoltèe massage under ansiktsmaskens verkningstid
Cremer
Hemvårdsråd

Beroende på behandlingens längd kan man göra i dessa behandlingar hudrengörning, ultraljuds-hudrengörning, inkörning av ampull med hjälp av ultraljud, massera ansiktet eller göra en ögonkontursbehandling.

Du behöver inte fundera vad som skall göras, utan väljer bara längden på behandlingen och vi tittar sen tillsammans vad du önskar av behandlingen och vad din hud behöver.

 

1h30min lyx ansiktsbehandling

Denna behandling är lyx avslappnings behandling, då du behöver slappna av och få din hud skött ordentligt. En super bra gåva!

Till dessa behandlingar hör grundinnehållet som är: granskning/ifyllning av förhandskortet, grundrengörning, hudanalys, brynformning vid tillåtelse, peeling, bolsters, ansiktsmask, massage av axlar under ansiktsmasken, cremen och hemvårdsråd.

Utöver dessa börjas behandlingen alltid med en avslappnande ryggmassage. Till behandlingen hör också en lång ansiktsmassage, ögonkontursbehandling och special ansiktsmask.

Behandlingen görs enligt din huds behov, dvs om du är i behov av rengöring så rengör vi, ifall huden behöver fukt så ger vi fukt eller om du behöver mera stimulerande behandling så sköter vi hudens föråldrade.

Hudanalys

Det här lönar sig att komma på då du inte riktigt vet vad din hud behöver för produkter eller vilken behandling som skulle vara bra att göra. Jag kollar din hud och rekommenderar hemvårdsprodukter samt ger råd gällande din hudvård.