FOTVÅRD & HANDVÅRD

Specialfotvård

Fötterna är mycket viktiga för oss men oftast värdesätter vi dem först när vi får nåt problem med dem. I fotvården använder jag LCN samt Pronails, det är serier som är specialiserade på fot och handvård.

Jag använder alltid nytt nagellack när jag lackar naglarna, lacket får du sedan med dig hem, på detta sätt kan jag garantera att nagellacken alltid är hygieniska.

I samband med fotvården kan också göras paraffinbehandling som ger fukt till huden.

I fotvården ingår:
Fotbad
Borttagning av förhårdnader
Nagelklippning
Vård av nagelbanden
Peeling
Mask
Massage

30min fotvård

Ifall du har fötter i bra skick eller bara behöver få naglarna klippta eller få bort en del av förhårdnaderna är denna kortare behandling bra för dig. Ifall du önskar nagellacking så berätta det för mig när du reserverar tid.

 

Specialhandvård

Händerna är hela tiden framme och behöver också skötsel, mer än vad vi tror. Ofta använder vi creme och serum för ansiktet men händerna orkar vi inte sköta. I handvården koncentrerar jag mig på händernas hudvård och lämnar nagelkonsten till nagelspecialister. En nagellackning ser bättre ut på omskötta händer. I samband med handvården kan också göras paraffinbehandling som ger fukt till händerna, ifall paraffinbehandling görs rekommenderar jag inte lackning, för lacket kommer inte att hålla så bra.

I handvården ingår:
Nagelfilning
Skötsel av nagelband
Peeling av händer och armar
Mask för händerna
Massage
Vid önskan nagellackning

Paraffinbehandling för händerna

Paraffinbehandlingen sköter om händernas hud. Till behandlingen ingår peeling, paraffin och massage. Paraffinbehandlingen kan också göras i samband med handvård men då rekommenderar jag inte nagellacking för lacket kommer inte att hålla så bra på nageln. Paraffinbehandlingen kan också göras i samband med ansiktsbehandling eller fotvård.