Mirella Kuntsi

SKY-Specialkosmetolog , Cidesco kosmetolog , Dermalogica Expert

MIRECOMODO HUDVÅRDSSALONG VID BORGÅ Å

Du hittar Mirecomodo hudvårdssalong i ett hemtrevligt trähus invid gamla staden vid Borgå å. I Mirecomodo hudvårdssalong koncentrerar jag mig på hudvård och hudens hälsa. Hos mig får du ansiktsvård, fotvård, hårborttagningar, kroppsvård samt frans och bryn behandlingar. Jag betjänar varje kund som en enskild person och med tid, för vi är alla olika och behöver olika saker. Under behandligens gång svarar jag inte i telefon vilket ger dig den lugna stund du behöver för att slappna av. Jag ringer tillbaka genast jag har möjligt. Du kan också reservera din tid själv via nätet då det passar dig bäst.  Ifrån oss får du också köpa presentkort till alla tjänster eller till en fritt valbar summa. Du kan också köpa presentkort via email eller per telefon! Mirecomodo hudvårdssalong är öppen enligt överrenskommelse från morgonen till sena kvällen. Det lönar sig att kolla att jag är på plats ifall du är påväg på uppköp, du kan ringa mig eller reservera via nätet köp och betjäningstid. Jag betjänar dig på både svenska och finska!

Välkommen!

Mirella Kuntsi

LÄS MER OM MIRECOMODO HÄR >>>

TIDSBESTÄLLNING

Här kan du reservera tid för behandling då du själv har möjlighet! Ifall du inte hittar en lämplig tid, ring då till mig så försöker jag fixa det. Du tar väl i beaktande att tiden måste avbokas senast 24h före, för oavbokade tider samt tider som avbokas under samma dygn debiterar jag 50%.

RESERVERA TID HÄR

TJÄNSTER

Ifrån oss får du ansiktsbehandlingar, diamantslipning, kemiska peelingar, mikronålsterapi, HIFU-ansiktslyfts behandling, Taketen ansiktsjumppa, fotvård, hårborttagningar med vax, kroppsvård, permanenfärgning av fransar och bryn samt fransböjning. 

PRISLISTA

Jag reserverar alltid lite extra tid till behandlingarna så vi kan i lugn och ro reservera ny tid eller så jag kan hjälpa dig med saker du funderar gällande din hud. 

KONTAKTUPPGIFTER

Här ser du var vi finns. Också kartan! Vissa navigatorer säger att Mirecomodo finns i gamla stan fast vi i själva verket finns i hörnet av Ågatan och Mannerheimgatan. På innergården kommer du vid Volanens fastighetsförmedling.

JAG OCH MITT FÖRETAG

Mirecomodo företaget är grundat 2011. Att hitta ett namn till företaget var inte lätt för jag ville ha ett namn som betyder nånting. Mirecomodo namnet kommer till en del av mitt eget namn Mirella och från italienska ordet comodo som betyder skön, behaglig och lämplig. Jag gillar Italien jätte mycket så det blev Mire+Comodo dvs Mirecomodo, ett lämpligt ställe, var det är behagligt att komma och ha det skönt på olika behandlingar.

PRESENTKORT

Ifrån Mirecomodo kan du också köpa presentkort till olika behandlingar eller fritt valbar summa. Presentkortet kan också köpas på nätet 24/7.

DERMALOGICA NÄTBUTIK

Du kan också köpa Dermalogicas produkter på nätet.