Mirella Kuntsi

SKY-Specialkosmetolog , Cidesco kosmetolog , Dermalogica Expert

KOSMETOLOGTJÄNSTER VID STADSPARKEN I BORGÅ

Mirecomodo hudvårdssalong är en salong var vi är specialiserade på hudvård och hudens hälsa. Salongen hittar du helt i Borgå centrum. Meiltä saat kasvohoidot, jalkahoidot, vartalohoidot sekä ripsien ja kulmien käsittelyt.

Jag betjänar varje kund som en enskild person, med tid, för vi är alla olika och behöver olika saker. Under behandlingens gång svarar jag inte i telefon vilket garanterar att din behandling blir avslappnande. Jag ringer tillbaka genast jag hinner. Tiden kan också bokas på nätet, när det passar dig bäst.

Ifrån oss får du också presentkort till alla tjänster eller till en fritt valbar summa. Presentkort kan också köpas på nätet, med email eller per telefon.

Mirecomodo hudvårdssalong är öppen enligt överenskommelse från tidig morgon till sen kväll. Det lönar dig alltid att kolla att jag är på plats före du kom spå uppköp. På detta sätt garanterar vi att jag är där samt att jag har tid att betjäna dig med tid. Jag betjänar på finska och svenska. Välkommen!

TIDSBESTÄLLNING

Täältä pääset varaamaan aikaa hoitoihin silloin kun sinulle itse sopii. Jos ei kuitenkaan löydy sopivaa aikaa, soita silloin minulle niin yritän järjestää. Huomioithan että peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Alle 24h peruutetuista ajoista perimme 50% hoidon hinnasta ja jos aikaa ei peruta ollenkaan veloitamme 100% hoidon hinnasta.

RESERVERA TID HÄR

TJÄNSTER

Ifrån oss får du ansiktsbehandlingar, diamantslipning, kemiska peelingar, mikronålsterapi, HIFU-ansiktslyfts behandling, Taketen ansiktsjumppa, fotvård, hårborttagningar med vax, kroppsvård, permanenfärgning av fransar och bryn samt fransböjning. 

PRISLISTA

Jag reserverar alltid lite extra tid till behandlingarna så vi kan i lugn och ro reservera ny tid eller så jag kan hjälpa dig med saker du funderar gällande din hud. 

JAG OCH MITT FÖRETAG

Mirecomodo företaget är grundat 2011. Att hitta ett namn till företaget var inte lätt för jag ville ha ett namn som betyder nånting. Mirecomodo namnet kommer till en del av mitt eget namn Mirella och från italienska ordet comodo som betyder skön, behaglig och lämplig. Jag gillar Italien jätte mycket så det blev Mire+Comodo dvs Mirecomodo, ett lämpligt ställe, var det är behagligt att komma och ha det skönt på olika behandlingar.

PRESENTKORT

Ifrån Mirecomodo kan du också köpa presentkort till olika behandlingar eller fritt valbar summa. Presentkortet kan också köpas på nätet 24/7.

KONTAKTUPPGIFTER

Gratis 2h parkering på gatan utanför affären med parkeringsskiva.