Mirella Kuntsi

SKY-Specialkosmetolog , Cidesco kosmetolog , Dermalogica Expert

KOSMETOLOGTJÄNSTER VID STADSPARKEN I BORGÅ

Mirecomodo hudvårdssalong är en salong var vi är specialiserade på hudvård och hudens hälsa. Salongen hittar du helt i Borgå centrum. Från oss får du ansiktsbehandlingar, fotvård, hårborttagningar, kroppsvård samt frans och bryn behandlingar.

Jag betjänar varje kund som en enskild person, med tid, för vi är alla olika och behöver olika saker. Under behandlingens gång svarar jag inte i telefon vilket garanterar att din behandling blir avslappnande. Jag ringer tillbaka genast jag hinner. Tiden kan också bokas på nätet, när det passar dig bäst.

Ifrån oss får du också presentkort till alla tjänster eller till en fritt valbar summa. Presentkort kan också köpas på nätet, med email eller per telefon.

Mirecomodo hudvårdssalong är öppen enligt överenskommelse från tidig morgon till sen kväll. Det lönar dig alltid att kolla att jag är på plats före du kom spå uppköp. På detta sätt garanterar vi att jag är där samt att jag har tid att betjäna dig med tid. Jag betjänar på finska och svenska. Välkommen!

TIDSBESTÄLLNING

Här kan du reservera tid för behandling då du själv har möjlighet! Ifall du inte hittar en lämplig tid, ring då till mig så försöker jag fixa det. Du tar väl i beaktande att tiden måste avbokas senast 24h före, för oavbokade tider samt tider som avbokas under samma dygn debiterar jag 50%.

RESERVERA TID HÄR

TJÄNSTER

Ifrån oss får du ansiktsbehandlingar, diamantslipning, kemiska peelingar, mikronålsterapi, HIFU-ansiktslyfts behandling, Taketen ansiktsjumppa, fotvård, hårborttagningar med vax, kroppsvård, permanenfärgning av fransar och bryn samt fransböjning. 

PRISLISTA

Jag reserverar alltid lite extra tid till behandlingarna så vi kan i lugn och ro reservera ny tid eller så jag kan hjälpa dig med saker du funderar gällande din hud. 

KONTAKTUPPGIFTER

Här ser du var du hittar oss, också kartan. Det finns gratis parkering ytterom affären med parkeringsskiva. (2h)

JAG OCH MITT FÖRETAG

Mirecomodo företaget är grundat 2011. Att hitta ett namn till företaget var inte lätt för jag ville ha ett namn som betyder nånting. Mirecomodo namnet kommer till en del av mitt eget namn Mirella och från italienska ordet comodo som betyder skön, behaglig och lämplig. Jag gillar Italien jätte mycket så det blev Mire+Comodo dvs Mirecomodo, ett lämpligt ställe, var det är behagligt att komma och ha det skönt på olika behandlingar.

PRESENTKORT

Ifrån Mirecomodo kan du också köpa presentkort till olika behandlingar eller fritt valbar summa. Presentkortet kan också köpas på nätet 24/7.