Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

IHONHOITO SARJANI

 

Ihonhoitosarjana minulla on iS Clinical. Tässä sarjassa ei käytetä halpoja täyteaineita kuten keinotekoisia hajusteita, väriaineita, alkoholia, mineraali öljyjä, lanoliinia tai formaldehydiä.iS Clinical on medikaalisen tason ihonhoitosarja jota käytetään Yhdysvalloissa monissa lääkäriasemissa. Sarja on ollut käytössäni vuodesta 2018. Olen itse täysin vakuuttunut sarjan tuotteista ja toimivuudesta sekä iloinen siitä että sitä voi niin helposti yhdistää muihin sarjoihin. 

Toisena sarjana minulle on valikoitunut Dermaviduals. Dermaviduals valikoitui valikoimaani sen myötä että tosi moni reagoi säilöntäaineisiin ja halusin täysin tuoksuttoman sarjan herkkäihosille asiakkailleni. Vaikka tämä sopii erityisesti herkkäihoisille niin sopii tietenkin kaikille muillekkin.

Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena.

Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii myös erittäin herkille, allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Räätälöidään sinulle oma hoitovoide!

Vuodenajan ja ihon kunnon mukaan dermaviduals®-kosmetologi suunnittelee ihosi hoidon juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi. Saat aivan oman, tuloksellisen ihonhoito-ohjelman myös kotiin. dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia monenlaisiin hoitoihin: erilaisilla vaikutusaineilla hoitovoiteet räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja – ja yhdistelmiä – on kymmeniä!

Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän on kehittänyt Saksalainen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. 

Kaikkia käyttämiäni sarjoja yhdistää yksi asia, ihon terveys ja sen ylläpito ilman iholle haitallisia aineita. Nyt valikoimassani on kaikille jotain ja näitä pystyy hyvin yhdistää keskenään.

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot teen aina jokaisen iholle sopivaksi eli teen aina ihoanalyysin katsoakseni ihon kunnon ja selvittäkseni mitä iho tarvitsee. Kuuntelen myös sinun toiveita hoitoon liittyen. Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu myös aina kotihoito-ohjeet ja neuvot. 

45 minuutin ja 1h kasvohoidot

 

Nämä hoidot ovat perushoitoja. Mitä pidempi hoito sitä enemmän ehditään tehdä. 

Näihin hoitoihin kuuluu vakiosisältö joka on:

Alkupuhdistus

Ihoanalyysi
Halutessasi kulmien muotoilu
Kuorinta
Tehoaineet
Naamio
Hartioiden hieronta naamion aikana
Viimeistely voiteet
Kotihoito-ohjeet

Riippuen hoidon kestosta voidaan näissä hoidoissa tehdä joko perinteinen puhdistus, ultraääni-puhdistus, imeytys ultraäänen avulla, hieroa kasvoja tai tehdä silmänympäryksille tehohoitoa.

Sinun ei tarvitse miettiä valmiiksi mitä tehdään vaan valitset vain hoidon pituuden ja yhdessä sitten katsotaan mitä haluat hoidosta tälläkertaa ja mitä ihosi tarvitsee.

 

1h30min hemmottelukasvohoito

Tämä hoito on hemmotteluhoito, silloin kun haluat rentoutua ja saada ihosi kunnolla hoidettua. Oiva hoito lahjaksi!

Näihin hoitoihin kuuluu vakiosisältö eli esitietolomakken täyttö/tarkistaminen, alkupuhdistus, ihoanalyysi, halutessasi kulmien muotoilu, kuorinta, tehoaineet, naamio, hartioiden hieronta naamion aikana, viimeistely voiteet ja kotihoito-ohjeet.

Näiden lisäksi hoito aloitetaan rentouttavalla selänhieronnalla. Hoitoon kuuluu myös pitkä kasvohieronta, silmänympäryshoito sekä erikoisnaamio.

Hoito tehdään sinun ihoasi kuunnellen, eli jos kaipaat puhdistusta niin puhdistetaan, jos kosteutta niin kosteutetaan, jos taas tarvitset elvyttävää niin hoidetaan iän tuomia haasteita.

Ihoanalyysi

Tähän kannattaa tulla jos olet epävarma ihosi tarpeista tai iho ei tunnu voivan hyvältä. Tai jos haluat päivittää kotihoitotuotteesi tai sinulla on jokin huolenaihe ihostasi ja ihonhoidossasi. Myöskin jos mietit mikä hoito olisi sinulle paras niin tämän avulla voidaan määritellä hoitotarpeesi sekä päivittää kotihoito tuotteesi. Annan myös vinkkejä ihosi hoitamiseen!