KASVOHOIDOT

 

Yhtenä kasvohoitosarjana käytän Dermalogicaa, jonka parissa olen tehnyt töitä jo monta vuotta ja vakuuttunut sen toimivuudesta. Dermalogica on sarja joka keskittyy ihon terveyteen, sarjassa ei käytetä halpoja täyteaineita kuten keinotekoisia hajusteita, väriaineita, alkoholia, mineraali öljyjä, lanoliinia tai formaldehydiä.

Dermalogican rinnalle olen ottanut nyt myös iS Clinical sarjan. Tämä sarja toimii hyvin Dermalogican kanssa sillä sekään ei sisällä yllämainittuja iholle haitallisia raaka-aineita. iS Clinical on medikaalisen tason ihonhoitosarja jota käytetään yhdysvalloissa monissa lääkäriasemissa. Sarja on vielä aika uusi täällä Suomessa. Olen itse täysin vakuuttunut sarjan tuotteista ja toimivuudesta sekä iloinen siitä että sitä voi niin helposti yhdistää muihin sarjoihin. 

Kasvohoidot teen aina jokaisen iholle sopivaksi eli teen aina ihoanalyysin katsoakseni ihon kunnon ja selvittäkseni mitä iho tarvitsee. Kuuntelen myös sinun toiveita hoitoon liittyen. Kasvohoitoihin kuuluu myös aina kotihoito-ohjeet ja neuvot.

Varaathan käyntiin hieman enemmän aikaa kun hoito kestää koska hoitoaika on hoitoon menevä aika, sen päälle tulee vielä esitietolomakkeen täyttö/tarkistus ja kotihoito-ohjeet. Toivon että täyttäisit esitietolomakkeen huolella sillä se on minulle tärkeä työkalu, sen avulla pystyn tekemään sinulle mahdollisimman tehokkaan ja turvallisen hoidon.

Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu vakiosisältö ja riippuen hoidon kestosta ehditään tehdä erilaisia lisäkäsittelyitä. Lisäkäsittelyt voivat olla epäpuhtauksien poisto, ultraääni ihonpuhdistus, tehoaineiden imeytys, silmänympärysihonhoito, taketen kiinteyttävä kasvojumppa tai erilaisia kasvohierontoja. Sinun ei tarvitse miettiä valmiiksi mitä tehdään vaan valitset vain hoidon pituuden ja yhdessä sitten katsotaan mitä haluat hoidosta tälläkertaa ja mitä ihosi tarvitsee.

Kasvohoitoon kuuluu aina vakiosisältönä:

Esitietolomakken täyttö/tarkistaminen
Alkupuhdistus
Ihoanalyysi
Halutessasi kulmien muotoilu
Kuorinta
Tehoaineet
Naamio
Hartioiden hieronta naamion aikana
Viimeistely voiteet
Kotihoito-ohjeet

Katso täältä viimeisintä tietoa ihonhoidosta Dermalogica-tuotteilla tai jos haluat lukea lisää iS Clinical sarjan tuotteista niin paina tästä

30 minuutin kasvohoito

Tässä hoidossa voimme esimerkiksi hoitaa silmänympärysaluettasi, tehdä nopean ihonpuhdistuksen, kosteuttaa ihoasi tai kirkastavan hoidon. Tämä on myös oiva hoito nuorelle jolla ei ole paljoa puhdistettavaa tai nuorelle joka tulisi ensimmäistä kertaa hoitoon. Hoitoon menee aikaa noin 20minuuttia niin tähän hoitoon voi vaikka lounastauolla tulla.

 

Ihoanalyysi

Tähän kannattaa tulla jos olet epävarma ihosi tarpeista tai iho ei tunnu voivan hyvältä. Tai jos haluat päivittää kotihoitotuotteesi tai sinulla on jokin huolenaihe ihostasi ja ihonhoidossasi. Myöskin jos mietit mikä hoito olisi sinulle paras niin tämän avulla voidaan määritellä hoitotarpeesi sekä päivittää kotihoito tuotteesi. Annan myös vinkkejä ihosi hoitamiseen!