JALKAHOIDOT JA KÄSIHOIDOT

Erikoisjalkahoito

Jalat ovat meille tärkeitä ja usein arvostamme niitä vasta kun niissä ilmenee ongelmia. Jalkahoidoissa käytän LCN sekä Pronails sarjaa jotka on erikoistunut jalkojen ja käsien ihonhoitoon.

Jalkahoidossa kynnet lakataan aina uudella lakalla jonka saat mukaasi, näin pystyn taata että lakat ovat hygieenisiä. Jalkahoidon yhteydessä on myös mahdollista ostaa lisäpalveluna parafiinihoito, sillä saa erityistä kosteutusta jalkoihin.

Jalkahoito sisältää:
Jalkakylvyn
Kovettumien poiston
Kynsien leikkuun
Kynsinauhojen hoidon
Kuorinnan
Naamion
Hieronnan

Jalkahoito 30min

Jalkahoito sinulle jolla ei ole kovin paljon ongelmia jaloissa tai vain tarvitset kynsien leikkuun. Jos haluat kynsien lakkauksen niin ilmoitathan siitä ajanvarauksen yhteydessä.

 

Erikoiskäsihoito

Käsihoidossa keskityn käsien ihon hoitoon ja jätän kynsitaitelut muille. Kädet ovat aina esillä ja tarvitsevat myöskin hoitoa, enemmän kun uskoisimmekaan. Usein voitelemme kasvot aamuin illoin ja laitamme seerumit jne. mutta käsiin vain silloin tällöin jotain perusrasvaa. Lakkauskin näyttää paremmalta hoidetuissa käsissä. Käsihoidon yhteydessä voi ostaa parafiinihoidon joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti mutta silloin en suosittele lakkausta sillä lakka ei tule pysymään kynsissä niin hyvin.

Käsihoito sisältää:
Kynsien viilaamisen
Kynsinauhojen hoidon
Käsien ja käsivarsien kuorinnan
Käsien naamion
Käsien ja käsivarsien hieronnan
Halutessasi peruslakkauksen

Parafiinihoito käsille

Parafiinihoito hoitaa käsiä tehokkaasti. Parafiinihoitoon kuuluu käsien kuorinta, parafiini, hieronta. Parafiinihoidon voi myös tehdä normaalin käsihoidon yhteydessä mutta silloin en suosittele lakkausta sillä lakka ei tule pysymään niin hyvin kynsissä. Parafiinihoitoa käsille voi myös tehdä kasvohoidon tai jalkahoidon yhteydessä.