ERIKOISKASVOHOIDOT

 

Taketen kasvojenkiinteytyshoito

Taketen hoito on alkujaan kehitetty kasvohalvauspotilaiden hoitoon mutta käyttäessä huomattiin myös muita hyviä vaikutuksia. Nykyään hoidetaan vieläkin laitteella kasvohalvauspotilaita mutta laitetta käytetään myös kasvojenkohotukseen.

Ikääntymisen myötä lihasmassa pienenee, kasvoissa se huomataan ns. tyhjän säkin näköisenä ilmiönä. Taketen laite ”kasvattaa” kasvolihaksia joka saa aikaan kohotuksen. Kasvojumppa lisää myös verenkiertoa, silloin solut saavat paremmin happea, aineenvaihdunta lisääntyy, turvotukset häviää sekä ihonväri kirkastuu. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu napakalta mutta tämä vaikutus kestää vain 12-24h, pidempiaikaiset tulokset tarvitsevat enemmän hoitokertoja. Taketeniä suositellaan tehtäväksi 10 kerran sarjahoitona noin 2-3 hoitokertaa/ viikko. Tulosten ylläpitämiseksi tarvitaan ylläpitohoito joka tehdään 2-6viikon välein.

Taketen hoitoa ei voi tehdä henkilöille joilla on:
Sydämentahdistin tai jokin muu sähköinen kirurgisesti asennettu laite kehossaan
Epilepsia
MS-tauti
Parkinsonintauti
Jatkuvaa lääkehoitoa vaativa sydänsairaus
Kasvojen alueen pahanlaatuiset tai arveluttavat luomet
Vaikea migreeni

Hoitoa ei suositella:
Raskaana oleville
Pehmytkudosreumasta kärsiville
Ylempien hengitysteiden tulehdusten aikana esim. poskiontelotulehdus, välikorvantulehdus
Henkilölle jolla on kasvojen alueella silikoni-implantteja
Henkilölle jolle on viimeisten 12kk aikana tehty kasvoleikkaus
Palovammaisille asiakkaille, mikäli vamma kasvojen alueella
Asfaltti-ihottuma, mikäli vamma kasvojen alueella
Ruhjevammaisille, mikäli ruhje kasvojen alueella

Taketen hoito kestää n. 30min ja sisältää seuraavat vaiheet:
Alkupuhdistus
Jumppa
Tehoaineet
Kasvohieronta
Viimeistely voiteet ja halutessasi meikkipohjan.

Taketen hoitoa voidaan tehdä myös normaali kasvohoidon yhteydessä. 

Taketen kasvohoito kestää noin 1h ja sisältää seuraavat vaiheet:

Alkupuhdistus, kuorinta, jumppa, tehoaineet, pitkä kasvohieronta, naamio, niska/hartia hieronnan sekä viimeistelyvoiteet ja halutessasi meikkipohjan. 

Tämä hoito on hoitavampi hoito esimerkiksi ylläpito hoitona koska myös ihoa hoidetaan siinä enemmän. 

 

 

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon.
Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat hyvin herkemmälle iholle.

Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten laajentuneisiin ihohuokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin, auringon vaurioittamaan ihoon ja pinnallisiin aknearpiin.
Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana, tai jos iholla on paljon märkiviä näppyjä tai psoriasis. Myöskään kortisoni- tai antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Jos iholla on runsaasti luomia, ei hoitoa suositella.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Hoitoa voidaan tehdä myös sarjahoitona, kerran viikossa, neljän viikon ajan jolloin saavutetaan paremmat tulokset. Tämän jälkeen pidetään kuukauden tauko, jotta iho saa levätä ja tarvittaessa sen jälkeen voidaan tehdä uusi sarjahoito. Timanttihionnan voi myös tehdä normaalin kasvohoidon yhteydessä.

Hoito kestää n. 45min ja sisältää seuraavat vaiheet:
alkupuhdistuksen
timanttihionnan
tarvittaessa pieni puhdistus tai tehoaineiden imeytys
naamio
naamion aikana hartioiden hieronta
kotihoito-ohjeet.

Hoidon jälkeen tulee välttää:
Aurinkoa, solariumia n. 1-2 viikkoa
Saunaa, kuumaa suihkua tai kylpyä samana päivänä
Vahauksia tai kollegeenipistoja hoidetulla alueella 3 päivään
Kuorintaa 1viikon ajan
A-vitamiini voiteiden käyttö lopetettava viikon ajaksi.
Pakkasta 1viikon ajan
Hikistä liikuntaa samana päivänä

Fire & Ice Kasvohoito

Fire&Ice hoito on iS Clinical sarjan kehittämä kevyt kemiallinen kuorinta joka ei vaadi toipumisaikaa. Kuorinnan jälkeen iho on heti kuulas ja kaunis jonka takia hoitoa kutsutaan myös nimella ”Red carpet facial” eli julkkisten kasvohoitona. Hoidon jälkeen voi heti laittaa meikkiä eli loistava hoito juuri ennen juhlia tai tärkeitä edustustilaisuuksia. Kasvohoitoa voidaan myös tehdä raskaana oleville ja imettäville naisille. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja tehdään joko kertahoitona tai 4-6 kerran sarjana. Sarjahoitoa tehdään n. 10 päivän välein. Kasvohoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen.

Foaming entsyymi kasvohoito

Tämä vaahtoava entsyymikasvohoito on tehokas mutta hellävarainen kasvohoito, jossa yhdistyvät tehokkaat papaijan ja ananaksen entsyymit farmaseuttisen tason glykolihappoon. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa ihohuokosia saaden esiin tasaisen, terveen ja kuulaan ihon. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito käy myös herkemmälle iholle.