VARTALOHOIDOT

 

Selänihonpuhdistus

Selässä voi olla epäpuhtauksia, tukkeutumia tai iho voi näyttää samealta. Selänihonpuhdistus kirkastaa selän ihon vaikka ei selviä epäpuhtauksia olisikaan. Selänihonpuhdistus on hyvä tehdä etenkin jos on juhlat tulossa tai kesällä kun käyttää avoselkäisiä toppeja ja mekkoja.

Selänihonpuhdistus kestää n. 45min ja sisältää seuraavat vaiheet:
Alkupuhdistus
Kuorinta
Puhdistus
Hieronta
Naamio
Kotihoito-ohjeet

Vartalonkuorinta

Kokovartalon kuorinta kestää noin 30 minuuttia. Kuorintaa olisi hyvä tehdä kerran viikossa pitääkseen ihon pehmeänä. Kuorinnalla saa myös verenkierron liikkeelle joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa jolloin selluliittikin vähenee. Kuorintaa kannattaa etenkin tehdä kesällä sekä ennen juhlia.

Rentouttava vartalonhieronta

Hieronta on kosmeettinen hieronta eli eroaa hierojan tekemästä hieronnasta voimakkuudella. Hierontaa suosittelen tehtäväksi jos olet stressaantunut, väsynyt tai kaipaat vain hemmottelua. Hieronnan yhteydessä tehdään ensiksi vartalonkuorinta, näin saadaan iho vastaanottavaisemmaksi käytettäville aineille.

Aromaterapia hieronta

Aromaterapia on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa ja monissa maissa se on osa virallista terveydenhuoltoa. Se on lempeä ja luonnollinen tapa terveyden tukemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia asiakkaan hyvinvoinnin lisäämiseen. Käytän aromaterapiassa 100% puhtaita eteerisiä öljyjä sekä kasviöljyjä jotka myös ovat 100% puhtaita öljyjä.

Aromaterapiassa haastattelen sinua oppiakseni sinun elämäntavoista, sairauksistat ja toiveista. Tämän jälkeen teen analyysin, eli katson kehon ja kasvojen heijaste alueita. Yhdessä määritellään sitten hoidon tavoite onko se sitten esim. rentoutus, energianlisääminen, kuona-aineiden poisto tai hormonaalisten vaivojen lievittäminen. Tämän jälkeen sekoitan sinulle sopivan öljyseoksen jonka jälkeen lähden hieromaan. Hieron koko vartalon eli jalat, selän, kädet, pään, kasvot, jalkapohjat ja vatsan.

Aromaterapialla mm. poistetaan turvotusta ja lihasjännitystä, lievennetään kipuja, uudistetaan ihon solukkoa, hoidetaan unettomuutta ja stressistä syntyviä tai muita psykosomaattisia jännitystiloja. Yhä useammat hakeutuvat hemmotteluhoitoon vain rentoutuakseen työelämän kiireeltä.

Aromaterapiaan varaan aikaa noin 1,5h. Parhaiden tulosten saamiseksi suositellaan aromaterapiaa sarjana 1krt/vko ainakin 6 krt.

Aromaterapiaa ei voida tehdä jos:

  • olet raskaana
  • imetät
  • kärsit munuaissairaudesta
  • vakavat sairaudet, tarkistettava hoitavalta lääkäriltä!
  • kuume, tulehdukset